2018 Március 1-től új házhozszállítási díjak:

A LAN Számítástechnikai Szolgáltató KFT. (továbbiakban Szállító) Általános Szállítási Feltételei 

 

2018. Március 01-től 

 

 

Értékhatártól függetlenűl 50 Kg alatti megrendelések esetén Webshopunkon a házhozszállítás országhatáron belül 1690 Ft +Áfa. Ez alól csak a raklapos méretű, vagy az 50kg-ot meghaladó termékek – továbbiakban raklapos termékek - kivételek.

 

 

 

 

 

Általános Szállítási Feltételek

 

A LAN Kft. - házhozszállítás esetén - megrendeléseit a Trans-Pack Kft. és a Sprinter Futárszolgálat Kft. segítségével teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-16:00 óra között történik.  
Futárcégeink rendelkeznek a tevékenységükhöz szükséges biztosításokkal. Ez alapján küldeményei kereskedelmi számlával igazolt áruértékéig vállalják a teljes fuvarozói felelősséget az áru felvételétől a címzetthez történő kézbesítésig. Amennyiben a küldemény sérülten vagy egyáltalán nem érkezik meg a címzetthez, vállalják a keletkezett tényleges kár megtérítését.
A Trans-Pack  és Sprinter futárszolgálatok az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén egy alkalommal azt ingyenesen megismétlik, újabb sikertelen kézbesítés esetén a küldeményt a megbízóhoz (LAN Kft.) szállítják vissza. Ez esetben a LAN Kft. jogosult a szállítási díjat a Vevő felé kiszámlázni.
Amennyiben a küldemény átadása a vevő hibájából illetve áruátvételi rendjéből adódóan nem valósul meg, úgy a futárszolgálatok mentesülnek a szállítási határidő betartása alól.

 

 

 

Szállítási határidő

 

Amennyiben a megrendelés összes tétele raktáron van és a rendelést legkésőbb 13:00 óráig a Szállító visszaigazolta, a Szállító vállalja az áru 72 órán belüli kiszállítását.

Ellenkező megállapodás hiányában a Szállító jogosult a rendeltetési helyig a fuvarozás módját kiválasztani.

 A Szállító az előre megadott szállítási határidő betartásáért minden tőle telhetőt megtesz. Az áru jellegéből és a szállítási körülményekből esetenként azonban adódhat, hogy kivételesen olyan szállítási késedelem áll elő, amelyért a Szállító nem hibáztatható. Ilyenkor a Szállító a késedelemről haladéktalanul értesíti a Megrendelőt, és az áru beérkezéséig folyamatosan tájékoztatja a Megrendelőt az okokról és a várható érkezési határidőről. Nem a Szállító hibájából keletkező szállítási késedelem nem jogosítja fel a Megrendelőt a rendelés azonnali vagy sztornálási díj nélküli törlésére. 

 A Szállító - kifejezetten erre utaló írásbeli vállalásának hiányában - esetleges késedelem esetén sem kötelezhető szállítási kötbér megfizetésére.

Vis major bekövetkezése esetén (sztrájk, háború, tűzvész, szállítási akadály, alapanyaghiány, stb.) a szállítási határidő a vis major időtartamával meghosszabbodik, még akkor is, ha esetleg az áru szállítása már egyébként is késedelmet szenved.

 

 

 50 Kg alatti , és raklapos rendelések fuvardíjaiA fuvardíjak egyaránt vonatkoznak a budapesti, illetve a vidéki kiszállításokra és a megrendelt áru értékétőlfüggenek.

 

 

Szállítási díjaink:

0-50 kg 

1690 Ft + áfa
50 kg felett
6000 Ft + áfa
Raklapos 6000 Ft + áfa / raklap

 

 

Tekintve termékeink méret és súly szerinti sokszínűségét, raklapos kiszállítás hatálya alá tartoznak a következő tételek: 

 

 - álló rackszekrények 
- kábelek (dob) ami meghaladja az 50kg-ot

- minden egyéb termék( pl nagyobb UPS-ek), ami meghaladja az 50kg-ot

 

 

Utánvét díjak:

 

Utánvét összege Utánvét díj (Ft, nettó)
Átvételkor való fizetés esetén 200 Ft / cím + áfa

 

 
 

Visszáru

 

Hibás rendelés esetén – ha a Vevő nem azt a terméket rendeli amire szüksége van , vagy időközben már nincs rá szüksége  és vissza szeretné küldeni -  a visszaküldés költsége a Vevőt terheli.

 
 
 

<< Főoldal