ASSMANN RENDSZERGARANCIA


A LAN Kft évek óta nagy sikerrel és vevői elégedettséggel forgalmazza DIGITUS® Professional márkájú termékeit, melyeknél a minőséget, és a kifogástalan műszaki hátteret helyezte előtérbe.

Az ASSMANN Electronic GmbH a DIGITUS® Professional passzív kábelezési rendszerének 25 év garanciáját kínálja.

Rendszergarancia passzív kábelezési rendszerekhez

Az ASSMANN garantálja a DIGITUS® Professional kábelezési rendszereit.

Biztosítsa rendszerei jövőjét! Igényeljen 25 éves rendszergaranciát DIGITUS® Professional termékeire!

A kábelezési infrastruktúra hosszú távú stratégiai befektetés minden vállalkozás számára. Az ASSMANN rendszergaranciája a DIGITUS® Professional kábelrendszerek számára biztosítja, hogy a telepítés tartós és megbízható lesz.

A passzív épületkábel-alkatrészek teljes körének ellátójaként biztosítjuk az általunk szállított termékek teljesítményét és megbízhatóságát. A termékek hatékonyságát független vizsgálati intézetek tanúsítják. A garancia igényléséhez nincs szükség speciális képzési programokra, amelyek biztosítják a DIGITUS® Professional alkatrészek megfelelő felszerelését, mivel telepítésük nagyon egyszerű.

Amennyiben Önnek mégis képzésre, tanácsadásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a sales@lan.hu email címen.

Miből áll az ASSMANN DIGITUS® rendszergaranciája?

A minőségbiztosítás terén szerzett tapasztalataink és a tanúsító szervezetek által rendszeresen kiadott visszaigazolások lehetővé teszik számunkra, hogy 25 éves rendszergaranciát biztosítsunk a DIGITUS ® Professional passzív kábelezési komponensekre (Permanent Link). Termékeink hatékonyságát független tesztlaboratóriumok igazolják. 

Ez alatt a 25 év alatt biztosítjuk, hogy a kábelezés (Permanent Link) megfeleljen a telepítéskor hatályos szabványoknak. EN 50173-1 és az ISO / IEC 11801

Amennyiben ebben az időszakban garancia iránti igény merül fel az átviteli jellemzők be nem tartása esetén, (a telepítés időpontjában hatályos szabványok szerint), az érintett tartozékot kicseréljük és adott esetben javítjuk.

Az ASSMANN rendszergaranciájával kapcsolatos további információkért olvassa el az alábbi dokumentumokat, vagy keresse kollégáinkat a sales@lan.hu email címen.

Mikor igényelhető a rendszergarancia?

Rendszergarancia igényelhető minden Digitus® Professional termékekből felépített Cat5e-Cat6a-Cat7 ill. optikai rendszerhez.

Az igényléshez egy hiteles, (permanent Link) mérés szükséges

ASSMANN rendszergarancia a DIGITUS® Professional réz kábelezési rendszerhez:

General guarantee conditions

Appendix A - Solutions cover for eligible guarantee

Appendix B - Provisions for acceptance

Appendix C - Guarantee claim and contract document

ASSMANN rendszergarancia a DIGITUS® Professional száloptikai kábelezési rendszerhez:

General guarantee conditions

Apendix A - Solutions cover for eligible guarantee

Appendix B - Provisions for acceptance

Appendix C - Guarantee claim and contract document

További információ:

https://www.digitus.info/en/services/system-warranty/