Főoldal - Adatközponti megoldások

2014-08-22

Az információs társadalom kialakulása az élet minden területén nélkülözhetetlenné tette a folyamatos, gyors adatszolgáltatást. A változások eredményeként ma már mindennapi életünk egyik alappillérét képezik az adatközpontok. 
A folyamatosan bővülő információhalmaz, az adatok mindenkori elérhetőségének igénye, a rövidülő határidők megkövetelik a gyors, nagy kapacitással bíró rendszereket.
Egy adatközpont azonban folyamatosan bővül, a nagy igénybevétel jelentősen megnöveli a különféle meghibásodások esélyét, ami aztán plusz kötlségeket termel. Így mikor adatközpontot tervezünk, egy rugalmasan alakítható, jól felügyelhető, jövőtálló megoldást kell terveznünk. 

  

Számos fontos tényezőn múlhat egy adatközpont működése


  1. A réz és optika alapú struktúrált hálózat telesítménye és minősége, ahol a komponensek és telepítésük a legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek, alapvető követelmény. Az általunk tervezett rendszerekre, akár 25év rendszergaranciát is biztosítunk.
  2. A felépített rendszer átláthatósága és menedzselhetősége jelentősen lecsökkentheti a hibaelhárítási időt, egyben pénzt is megtakarítva tulajdonosának.
  3. A hibák gyors elhárítása nélkülözhetetlen a gördülékeny működés biztosításához. Szerződéses partnereinknek 7*24 órás rendelkezésre állást biztosítunk HelpDesk szolgáltatásunk keretében.
  

Adatközponti megoldásainkra, termékeinkre és az általunk épített rendszerekre 20 éves tapasztalatunk biztosít garanciát.

 

 

 

 

 

 PASSZÍV 

OPTIKA

 AKTÍV

 MENEDZSMENT 

 SZOLGÁLTATÁS

 HELPDESK

 

« vissza